Foto: Vladimir Đoković
Politika

Demokratskoj stranci u Skupštini grada Pančeva ostao samo jedan odbornik

Pančevo, Pon, 20/11/2017 - 08:20
Vladimir Đoković


 

 

Posle godinu i po dana od lokalnih izbora, kada je u gradski parlament ušla kao druga po snazi politička opcija sa ukupno 7 osvojenih mandata, DS je pao na jednog odbornika. Poslednji odbornik ove stranke u Skupštini Pančeva ostao je Zoran Jovanović.

Na sednici održanoj u petak, 17. novembra, odborničku grupu DS-a napustili su i donedavni predsednik gradskog odbora Nikola Ćurčin i kao i poslednji kandidat za gradonačelnika iz ove opcije Dušan Stojić. Sa njima je stranačke žuto plave boje napustila i Dubravka Minić. Njih troje sa četvoro odbornika izabranih sa liste grupe građana Dosta je bilo formirali su odborničku grupu “Slobodno Pančevo”.

U DS-ovih 7 odbornika sa početka mandata bio je i jedan koji je sada odbornik SNS-a kao i dvoje koji su se statusom “samostalnih” kao  odbornici jasno distancirali od DS-a.

DS je u pančevačkoj gradskoj vlasti učestvovala a često vodila i glavnu reč od 1997. pa sve do 2012. godine. Čak je i nešto zatim u gradskoj koaliciji sa SNS-om provela preko dve godine vladajući Pančevom.
MarketingNajnovije vesti